Povestea aceasta pot sa o numesc " o poveste cu happy-end" in pofida celor intamplate.
In ziua in care mi-a murit catelul am simtit un imens gol in suflet, era ca si cum mi-as fi pierdut un membru drag al familiei.Si credeti-ma, asa si era. Mergeam pe strada, iar cunostintele ma intrebau motivul supararii mele. O parte radeau de mine iar o alta parte imi impartaseau sentimentele - acestia din urma erau cei care au crescut macar un catel in viata.
In acel moment mi-am spus ca niciodata nu voi mai avea un catel - durerea pierderii era mult prea mare-.......si asta pana in momentul in care o prietena a venit la mine cu ADONIS - un bichon frise al CANISEI LARUS, de care m-am indragostit pe loc. Atunci am luat hotararea de a "adopta" un bichonel.
Am intrat pe internet si au inceput cercetarile. Asa am descoperit site-ul canisei LARUS, un site f bine structurat, din care am aflat toate informatiile de care aveam nevoie. Tot aici am vazut , la sectiunea " de vanzare", 6 puiuti adorabili. Am sunat, am prenotat, iar din acel moment pana la intalnirea cu CINDY nu a mai fost decat un mic pas.
Nu exista zi in care sa nu ma bucur de prezenta frumoasei si jucausei mele CINDY. Este un caine inteligent, echilibrat, adorabil. De aceea recomand BICHONUL TUTUROR IUBITORILOR DE ANIMALE de COMPANIE. Si sa nu uitam, educatia si timpul acordat lor este f important- asa cum ii crestem cand sunt mici, asa ii vom avea si cand vor fi mari.
Dragii mei Cornel si Mary, pentru ca v-am cunoscut "la livrare" , pot sa afirm ca sunteti niste persoane extraordinare, iar pentru tot ceea ce faceti vreau sa va urez: Sa o tineti tot asa!!!!
Va multumesc pentru un catel cu totul si cu totul deosebit, iar Cindy va pupa (HAM, HAM!) SARBATORI FERICITE SI LA MULTI ANI !!!

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram