Buna ziua! Sunt Oana Iacob din Bucuresti si as dori sa va multumesc din suflet pentru faptul ca ati avut mare intelegere pentru drama pe care am trait-o pe 12.07.07 si ati acceptat sa-mi vindeti un bichon chiar daca acesta fusese promis unei alte persoane.
Eram fericita posesoare a unui bichon frise toy, in varsta de 2 ani si 2 luni si a fost de ajuns o singura secunda de neatentie si, pe 12.07 a.c. am fost martora la omorarea sufletelului meu de catre un sofer neatent.E o durere imensa, un gol atat de mare... cred ca cei care au trecut prin experiente asemanatoare stiu despre ce vorbesc! Norocul meu ati fost voi si sotul meu, bineanteles, care in dimineata urmatoare mi l-a adus adus pe noul Smart.Arata superb cu ochisorii lui negri si jucausi, cu boticul lui negru si umed.Are o povara mare pe umeri, sa inlocuiasca 2 ani de bucurie maxima, oferita de celalalt Smartut.Dar sunt sigura ca va face fata cu brio.Este intruchiparea bucuriei, cand ma "pupa", cand ma priveste cu ochisorii lui nevinovati, uit de toata suferinta.Sare ca un iedut, ma trage de haine,latra sa ma atentioneze ca vrea sa se joace.
Inca o data, va multumesc.De asemenea, as vrea sa trimit toate gandurile mele de bine doamnei din Sibiu care platise deja si avansul.
Si va dau un sfat tuturor : acesti bulgarasi albi sunt extrem de vioi, nebunatici, nu ii lasati afara fara lesa! E de ajuns o clipa sa ii lasati liberi si totul poate deveni un cosmar!

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram